Consultanta » Maximizeaza-ti investitiile IT


Intr-o vreme in care putine companii pot spune ca „infrastructura noastra IT functioneaza perfect” sau ca „suntem intru totul complet si corect licentiati”, existenta unui partener IT de incredere reprezinta un capital valoros pentru orice afacere, indiferent de marimea sa.
Inevitabil apar momente cand ai nevoie sa faci investitii in echipamentele, infrastructura si solutiile IT. Iar in astfel de momente, tocmai pentru a-ti maximiza investitia, cel mai indicat este sa consulti un specialist.
Noi te ajutam sa iei cele mai avantajoase decizii pentru dezvoltarea companiei tale si, totodata, te ajutam sa eviti greseala de a investi in echipamente ce nu se potrivesc nevoilor tale.

 

Modul nostru de lucru
Colaboram indeaproape cu clientii nostri – incepem mereu cu o analiza ampla a situatiei si necesitatilor companiei tale. Ne propunem sa intelegem exact obiceiurile IT de zi cu zi ale angajatilor tai pentru a vedea cum ii putem ajuta sa-si imbunatateasca productivitatea.
Prin aceasta relationare stransa am reusit de fiecare data sa definim problemele si recomandarile potrivite in acest sens.

 

Domenii de expertiza
De-a lungul anilor am capatat experienta in diverse domenii. Ne-am structurat oferta de consultanta in patru sectoare:
  • Licentiere [+]
  • Infrastructura [+]
  • Echipamente [+]
  • Cloud Computing – Office 365 [+]
Ne mandrim cu faptul ca, de-a lungul anilor, ne-am ajutat clientii sa evite cheltuieli inutile si sa depaseasca situatii dificile.
 
Suntem constienti ca mai intai trebuie sa-ti castigam increderea. Insa suntem convinsi ca, odata ce ne vei acorda sansa, iti vom indeplini si chiar depasi asteptarile.
Da-ne un telefon si hai sa discutam la o cafea despre cum te putem ajuta sa-ti dezvolti afacerea.

Consultanta Alegerea potrivita

Intr-o perioada in care ne este foarte greu sa spunem: “suntem licentiati corect si complet” sau “angajatii nostri au toata puterea de calcul de care au nevoie” existenta unui partener IT la distanta de doar un click de mouse poate fi un avantaj care sa faca diferenta intre un invingator si un invins.

In orice domeniu, pentru decizii strategice, folosirea de consultanta externa este deja un “best practice”.

Introdu codul 7621

Risksoft SRL

telefonTelefon: +40 372 72 42 42;
                   +40 720 99 98 97;
                   +40 720 99 98 98;

fax Fax: +40 372 72 42 43

email Email:  office [la] risksoft ro

Adresa: Str. Ing. Giulini nr. 7, Sector 6,
                  060103, Bucuresti

Newsletter