Office 365 » Solutia avansata de cloud computing

Conceptul de cloud nu este un lucru nou. A aparut odata cu ideea de a oferi servicii folosind infrastructura internet. Acest mod de a oferi servicii aduce cu sine anumite avantaje indiscutabile printre care cel mai important este portarea infrastructurii necesare rularii serviciilor IT si a costurilor atasate, in exteriorul companiei, generand reduceri de costuri majore tuturor celor care au apelat la acest tip de servicii.

Problema de care s-a lovit popularizarea serviciilor de tip cloud este asigurarea securitatii. Am fost educati in domeniul IT ca trebuie sa stim tot timpul unde sunt datele noastre, ca ele sunt sigure si protejate. Si acest lucru era de neconceput pana acum cativa ani fara o infrastructura proprie, obtinuta in general cu costuri ridicate si care genera in acelasi timp si costuri de intretinere considerabile.

Iata ca in ultimii ani, companiile de toate dimensiunile au inceput sa treaca peste aceasta “teama”. Astfel, au fost asimilate noi concepte in domeniul IT si companiile au inceput sa exploreze acest nou domeniu, sa proiecteze treptat toate nevoile IT in exteriorul companiei, fie prin intermediul serviciilor cloud, fie prin externalizarea altor servicii IT.

In concluzie, companiile care au reusit sa treaca peste reticenta de a folosi cloud-ul au descoperit o lume noua, plina de oportunitati, ale carei avantaje nete se pot defini prin:

Securitate
Siguranta
Scalabilitate
In aceasta lume, licentele clasice cumparate in mod normal pentru produsele software nu au sens. Aici s-a dezvoltat conceptul de subscriptie, marele avantaj al acestui concept find folosirea serviciilor atat timp cat compania are nevoie de ele. Rezulta deci, o scalabilitate si o flexibilitate neintalnita la nici un alt tip de produs software.

Ce este Office 365?

Office 365 este o solutie avansata de tip cloud care iti aduce avantajul de productivitate prin cea mai recenta versiune a cunoscutului pachet Microsoft Office, cat si beneficiile unor servicii de comunicare si colaborare la nivel enterprise, la un pret accesibil.

De ce sa alegi Office 365?

Investitie initiala mica si control asupra costurilor mult mai eficient
Costurile si eforturile pentru mentenanta IT se micsoreaza considerabil
Beneficiezi mereu de cele mai recente versiuni ale aplicatiilor
- Disponibilitate - beneficiezi de stabilitatea serverelor performante Microsoft, care garanteaza si financiar pentru aceasta
Ai la dispozitie cele mai avansate tool-uri de comunicare si colaborare
- Mobilitate – angajatii au posibilitatea sa lucreze in acelasi timp la acelasi document. In plus, documentele pot fi accesate de pe o multitudine de dispozitive, fie ca e vorba de PC, tableta sau smartphone.

Incearca Office 365! Creand un cont trial, ai posibilitatea de a testa toate functionalitatile pachetului Office 365 timp de 30 de zile pentru 25 de utilizatori. In plus, vei beneficia de 2 ore de asistenta gratuita, din partea specialistilor nostri. Click aici pentru ajutor.

Consultantii nostri te vor ajuta sa alegi pachetul corespunzator nevoilor tale, astfel incat sa beneficiezi la maxim de avantajele Office 365. Contacteaza-i acum!

Daca esti deja utilizator Office 365, iti oferim asistenta! Adauga-ne ca partener! Vei beneficia de:

- Suport profesionist
- Reducere de costuri, prin cele mai bune decizii de licentiere
- Bonus: 5 ore de asistenta gratuita.

Trimite-ne un email pe sales la risksoft ro cu datele tale de contact si ale organizatiei tale, pentru a beneficia de orele de asistenta.

Cloud pentru performanţă maximă!

Conceptul de cloud nu este un lucru nou. A aparut odata cu ideea de a oferi servicii folosind infrastructura internet. Acest mod de a oferi servicii aduce cu sine anumite avantaje indiscutabile printre care cel mai important este portarea infrastructurii necesare rularii serviciilor IT si a costurilor atasate in exteriorul companiei generand reduceri de costuri majore tuturor celor care au apelat la acest tip de servicii. Se obtine astfel: calitate, flexibilitate, scalabilitate la costuri imposibil de obtinut in orice alt mod.





Introdu codul 3713

Risksoft SRL

telefonTelefon: +40 372 72 42 42;
                   +40 720 99 98 97;
                   +40 720 99 98 98;

fax Fax: +40 372 72 42 43

email Email:  office [la] risksoft ro

Adresa: Str. Ing. Giulini nr. 7, Sector 6,
                  060103, Bucuresti

Newsletter