Promotii

Microsoft va retrage suportul pentru Windows XP incepand cu 8 aprilie 2014. Ca urmare nu vor mai fi disponibile update-uri de securitate pentru Windows XP, fapt ce va lasa PC-ul tau vulnerabil la atacuri online. Priveste, insa, acest aspect drept o oportunitate pentru a-ti moderniza afacerea. Am pregatit o oferta promotionala pentru solutii de licentiere si echipamente optimizate pentru noul Windows 8.1 Pro.

Afla mai multe despre promotia Windows 8.1 Pro

Windows 8.1 ProSchimba-ti echipamentele si vei putea accesa mai bine si mai repede datele stocate in cloud. Acum este momentul perfect pentru a incepe sa folosesti Windows 8.1 si Office 365 si a beneficia de ultimele noutati in IT.

 Afla mai multe despre promotia Get 2 Modern

Adu un plus de valoare companiei tale, adoptand tehnologia Cloud care a inceput sa schimbe in totalitate industria IT, de la un brand de renume precum Microsoft.

In mediul actual de business este important sa fii mereu cu un pas inaintea celorlalti in ceea ce priveste productivitatea si eficientizarea costurilor. Cu pachetul Office 365 beneficiezi atat de cunoscutele aplicatii Office, cat si de servicii concepute la nivel de enterprise, toate la un cost accesibil.De exemplu, vei beneficia de acelasi server de email si facilitati de colaborare ca o companie din Fortune 500.

Afla mai multe despre promotia Office 365

Imagineaza-ti urmatorul scenariu – ajungi la o intalnire de afaceri, tii prezentarea, iar la final vrei sa iti sustii argumentele cu datele dintr-un fisier Excel. Dar... Ai uitat fisierul pe calculatorul de la birou. Un potential dezastru.

Cu o solutie de tip cloud computing nu mai trebuie sa-ti faci griji in acest sens – fisierele si informatiile tale te vor insoti mereu, pe toate dispozitivele: PC, laptop, smartphone sau tableta.

Promotii

 

Introdu codul 2934

Risksoft SRL

telefonTelefon: +40 372 72 42 42;
                   +40 720 99 98 97;
                   +40 720 99 98 98;

fax Fax: +40 372 72 42 43

email Email:  office [la] risksoft ro

Adresa: Str. Ing. Giulini nr. 7, Sector 6,
                  060103, Bucuresti

Newsletter