Testimoniale

 
In toti anii nostri de colaborare, compania noastra a avut mult de castigat de cand beneficiaza de serviciile de la Risksoft. Pe langa faptul ca nu mai trebuie sa ne batem capul cu probleme de natura tehnica, cu ajutorul lor am reusit sa ne optimizam procesul si sa lucram mai repede si mai usor. Recomand Risksoft pentru oricine vrea sa lucreze cu profesionisti in care sa poti avea incredere.
 
Corina Barladeanu
General Manager
2Active PR
Servicii oferite   Ai nevoi de suport?    Nevoi complexe, solutii complete!    Siguranta si performanta!    Pentru performanta maxima!    Personalizata nevoilor tale!
 
 
   
De peste un an lucrez cu cei de la Risksoft si vreau sa zic ca de atunci ne este mult mai usor sa ne concentram pe munca noastra. Pentru noi, ca si pentru aproape orice companie, IT-ul era un domeniu pe care nu puneam mare accent, considerand ca mai mult ne costa bani decat ne produce. Dar de cand i-am intalnit pe cei de la Risksoft am inteles cat de mult te poate ajuta IT-ul atunci cand functioneaza la nivel optim. Doar daca ma gandesc la cati bani am economisit reducand din timpul petrecut cu echipamente incete sau defecte imi dau seama ca am facut alegerea potrivita cu Risksoft. Numai specialistii cu o pasiune asa mare pentru IT ar putea facilita asa ceva pentru orice companie. De aceea ii recomand cu caldura.
 
Viorela Gavrila
Project Technical Coordinator and Country Manager for Romania
Stellar Re Intermediaries
Servicii oferite   Ai nevoi de suport?    Nevoi complexe, solutii complete!    Siguranta si performanta!    Pentru performanta maxima!    Web development si web design!    Personalizata nevoilor tale!
 
 
 
    
La recomandarea celor de la Risksoft am inceput sa folosim Office 365 de la Microsoft si pot spune ca deja se vad rezultatele. Lucram mai usor, colaboram mai bine, se integreaza perfect in ceea ce facem. Acesta este cel mai probabil atuul celor de la Risksoft – nu iti arunca pur si simplu niste oferte la nimereala, ci chiar se uita la business-ul tau de zi cu zi. Dupa o scurta analiza iti gasesc solutiile de care chiar ai nevoie. Ii recomand celor care doresc un aliat/partener, si nu doar un furnizor.
 
Razvan Divrician
General Manager
Steel Shot Media
Servicii oferite   Ai nevoi de suport?    Nevoi complexe, solutii complete!    Siguranta si performanta!    Pentru performanta maxima!    Personalizata nevoilor tale!
 
 
 
     Claudia Munteanu
De ce-i admir si-i recomand pe oamenii de la Risksoft?
Pentru ca atunci cand vorbesti cu ei, vorbesc pe limba ta. Nu ai nevoie de dictionar roman-roman sa ii intelegi, nu te bombardeaza cu termeni tehnici, nu ai acel sentiment ca esti de pe alta planeta. Credeti-ma, venind din mediul corporatist, am fost nevoita sa relationez cu multi IT-isti cu care aveam sentimentul ca intelegeam cuvintele luate separat, dar puse toate in aceeasi propozitie imi dadea cu virgula :). Citeste mai mult [+]
 
Claudia Munteanu
Area Sales Manager
MHS Truck & Bus
Servicii oferite   Personalizata nevoilor tale!
 

Risksoft

 
Introdu codul 4676

Risksoft SRL

telefonTelefon: +40 372 72 42 42;
                   +40 720 99 98 97;
                   +40 720 99 98 98;

fax Fax: +40 372 72 42 43

email Email:  office [la] risksoft ro

Adresa: Str. Ing. Giulini nr. 7, Sector 6,
                  060103, Bucuresti

Newsletter